Макрадули: Јанева да го замрзне имотот на Самсоненко

0
1518

„Со последните измени во законот за МНР, Груевски сака парите што ги украле а сега као ги стопанисуваат Самсоненко и компанија слични на “странски инвеститори” да ги предложат за почесни конзули на разноразни земји и да си го заштитат украдениот од народ капитал. СЈО и Јанева веднаш треба да го замрзне целиот имот до завршување на нејзиниот мандат. Наивно, а? Знам :-((((“, пишува на Фејсбук, Јани Макрадули.