МИЛЕНКО СЕ ПРЕЕБА МАКСИМАЛНО, НАПРАВИ МАГАРЕ ОД СЕБЕ, МУ СЕ СМЕЕ ЦЕЛА ДРЖАВА!

0
1424

milenko zemja ramna