МИЛЕНКО Е НЕВИДЕНО КОПИТО, ЦЕЛИ ПЕТ МИНУТИ ГО ВРЕЃА ЉУПЧО НИКОЛОВСКИ ЗАМ. МИНИСТЕР ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ДЕКА БИЛ ПЕДЕР И ДЕКА САКАЛ ДА МУ ПРАВИ МЕДИЦИНСКИ ПРОВЕРКИ ДАЛИ БИЛ ПЕДЕР ИЛИ НЕ! А РЕАКЦИЈА ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА МЕДИУМИ НЕМА НИКАДЕ ДА ЈА КАЗНАТ КАНАЛ 5!

0
1467

Агенцијата за медиуми на Зоран Трајчевски гледа ли Миленко Шоу?! Во последната емисија Миленко посвети над 5 минути за навреди на заменик министерот за земјоделие, па се фалеше дека ќе барал медициснки анализи на неговиот задник за да се види дали е или не е педер.

Ваква злоупотреба на ТВ етерот за вакво дно пресметување со неистомисленици е срам за Канал 5! И агенцијата за медиуми треба да реагира веднаш со дебели казни за Канал 5 и Миленко! А Љупчо треба да си тужи и да бара голема оштета, не може бе ние да не смееме да го споменеме а тие да се изживуваат со нас, па ова ги премина сите граници бе!

milenko-ljupco