МЕГА МЕГА СКАНДАЛ, ВМРО МОЛЧАТ ТРИ ДЕНА КАКО УСРАНИ: Освен генералниот секретар на ДПМНЕ, лично полициско обезбедување и службени возила користеле и Јохан Тарчуловски, Маневски и Љупчо Радникот, а допрва ќе се дознаат и имињата на пејачите и новинарите!

0
1738

Три дена ВМРО ДПМНЕ молчи за скандалот кој го откри од собраниска говорница новиот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски. Над 10 лица користеле полициски возила и имале полициско обезбедување а тоа не им следувало по закон, меѓу кои се Јохан Тарчуловски, Михајло Маневски и Љупчо Радникот. Деновиве допрва ќе се дознаат и имињата на пејачите и новинарите кои ја користеле оваа услуга од МВРО ВМРО!

Повеќе за ова на порталот на телевизија Телма.