Конрад Аденауер крена раце и официјално од Груевски!

0
1199

Вчера беше ден на шокантни преседани. Еден таков беше бруталното соопштение на министерството за надворешни на Германија. Преседанот е што државата Германија го помага и финансира Конрад Аденауер, невладината која 10 години го советува ВМРО-ДПМНЕ.

Вчера практично самиот Конрад Аденауер крена раце и официјално од Груевски!