КРАХ НА РЕЖИМСКАТА ПРОПАГАНДА: Миленко признава – Груевски е Грујокио!

0
460

Видно возбуден, за монтажата насловена „Грујокио“, која деновиве беше популарна на социјалните мрежи, Миленко пишува: „Чесно е да се каже дека сè во неа е вистина. Има избори – нема избори. Има преодна влада – нема преодна влада. Има судска разрешница – нема судска разрешница. Има странски служби – нема странски служби“.

Распука режимот како презреана лубеница акната од асфалт!