КОНТРОВЕРЗНИТЕ ОДЛУКИ НА УРЕДНИКОТ НА ТВ ТЕЛМА НЕМААТ КРАЈ : Директорот Атанас Кировски прекинал договор со весникот Слободен Печат поради колумна на уредникот Бранко Геровски!

0
1948

Уредникот на Слободен Печат, Бранко Геровски, на својот фб профил напиша:

Директорот Саки, кој го прекина договорот за меѓусебно рекламирање меѓу Телма и „Слободен печат“, по мојот напис за настапот на Боби Христов во Брисел, ако сака, може слободно да ми се јави, за да му кажам како се случило нивната „ексклузива“ да дојде до ушите на нашиот новинар. Казнената единица на Телма можеби ќе си најде нова жртва за казнување. Само, овој пат може да биде непријатно…