КОМЕДИЈА: Погледнете ја оваа симпатична “икона” од Никола Груевски, обрнете внимание на печатната грешка која всушност одлично се вклопува во моменталниот амбиент

0
1614

12187869_791948487599575_3227046927472967451_n