КАКОВ И Е ИЗГЛЕДОТ ТАКВА И Е И ДУШАТА – ОДВРАТНА: Мирка во емисијата на Миленко на Канал 5 ги нарече Албанците чистачи на ќенефи, шверцери и убијци!

0
622

“Толерантниот” став на Мирка за Албанците во Македонија и нивните политички лидери. Ова “толерантен” зашто се воздржала да не стави повеќе една навреда или клевета на сантиметар квадратен:

“…по којзнае кој пат, како колатералка од пријателски оган загинаа Албанците. Нормално, како терористи кои се ангажирани како чистачи на ќенефи, шверцери и убијци. Што е дело на нивните ,,политичари,, кои во име на сонот еднаш да станат господари на туѓото, секогаш се спремни да бацуваат нечие моќно дупе.”

И, не, после Мирка не ширела говор на омраза и дискриминациски говор. Не, ич!