ИНЦИДЕНТ во Буњаковец: Некој ропак кој многу гледа Сител одбил да ја услужи новинарката Оливера Трајковска со изговор дека била Соросоид?!

0
2218

olivera-trajkovska-alfa-tv olivera bunjakovec