ЗАЕВ ЌЕ СЕ ОБРАТИ НА ЈАВНОСТА ВО 0:15 ОД СЕДИШТЕТО НА СДСМ, ВИДЕО ЛИНК ВО ЖИВО НА WWW.SDSM.ORG.MK

0
557

pres zaev