Екс разузнавачот Александар Диневски: После 2 новогодишни „прослави“ во Шутка, после 719 пеколни денови во притвор, конечно дома

0
665

После 2 новогодишни „прослави“ во Шутка, после 719 пеколни денови во притвор…

Конечно дома, со најмилите!

Среќна Нова година драги пријатели!

Нека добрината, љубовта и среќата ве следат на секој чекор во 2016 година!

Фејсбук статус на Александар Диневски