ЕКСЛУЗИВНО: Мирка и Миленко открија дека најголем кандидат за технички премиер бил професорот од САД Горазд Росоклија но во последен момент испаднал од игра!

0
902
Мирка и Миленко во емисија на јутјуб открија дека еден од најголемите кандидати за технички премиер бил професорот од САД, Горазд Росоклија но од некои причини во последен момент тој испаднал од игра.
12539988_1678470065704531_287092751_n
Не се знае дали е ова точно, но сепак Миленко знае да погоди некои процеси, тој го објави името на Горан Петрески за нов уредник на Вест уште пред две недели.
Можеби ДУИ ставиле вето, затоа што техничкиот премиер мора да добие амин од ДУИ, СДСМ не може да влијае на изборот на техничкиот премиер.
Секако предлогот треба да го прифатат и странците.