ЕКСКЛУЗИВНО: Еве ја јавната тајна зошто Мирка толку многу го мрази Хари Костов!

0
2749

mirka hari punto

Жестината со која Мирка му се нафрли на директорот на Комерцијална Банка, Хари Костов има и лична позадина покрај потребата на Мирка да го одбрани Грујо и неговата влада од жестоката критика на искусниот банкар и екс премиер.

Имено јавна тајна е дека Мирка на времето кога Мирка беше куртон на СДСМ, земала кредит за кола Пунто за својот син од Комерцијална Банка и заборавила да го врати. Потоа банката ја одземала колата, а таа се налутила и му искоментирала на Хари дека сметала дека колата е подарок а не кредит, и од тука почнува жестока тепачка на лична основа која е во насока Мирка кон Хари, тој ја игнорира и не ја тужи за клевета колку што знаеме.

Нејзиниот пријател пак, Миленко лично го мрази Хари затоа што тој го затвори поради измама за 250 000 долари, измами над 20 несудени иселеници во САД со тоа што им вети а не им даде американски визи.