ЕКСКЛУЗИВНО: ВТОРАТА ЈАВНА ТАЈНА ЗОШТО МИРКА ТОЛКУ МНОГУ ГО МРАЗИ ХАРИ КОСТОВ!

0
1024

Една од главните причини зошто Мирка толку му го има меракот на Хари Костов покрај кредитот за пунтото кое морала да го враќа а не сакала, е и апсењето на генерал Стојков за случајот раштански лозја кое се случува во времето кога Хари е министер за внатрешни. Ова можеби ќе им се чини неверојатно на многумина но генералот Стојков тогаш и бил дечко на Мирка која го следела во секој чекор и го носела по политички кругови со намера да го направи политичар.

11004751_809421942428691_1867187465_n

Мирка сега можеби не личи на ништо но пред 12 години не била толку за фрлање.