Да ја ставиш емисијата на Јанко бурек во прва категорија наменета за сите возрасти е исто како да ставиш хорор филм и тоа од оние најкрвавите кај што летаат глави, раце, црева, бубрези и нозе ставен во прва категорија!

0
491

Јади бурек емисијата е ставена во прва категорија за целата публика од сите годишни возрасти, тоа значи дека ова лајно ќе го гледаат и деца и бебиња и се! Ова е очигледно врвот на куртоните напикани во анусот на јавниот Радио Дифузен Сервис на Македонија и за вакво нешто треба човек да ги осуди на јавна гилотиња!

Да ја ставиш емисијата на Јанко бурек во прва категорија наменета за сите возрасти е исто како да ставиш хорор филм и тоа од оние најкрвавите кај што летаат глави, раце, црева, бубрези и нозе ставен во прва категорија!

Рубин Иваноски