Да се потсетиме: Како да го извлечеме синот на Трајко фатен со дрога на грчка граница?

0
1165

Гордана Јанкулоска и Никола Груевски разговараат за синот на Трајко Вељаноски, претседател на Собранието на Р.Македонија, како бил фатен со кокаин при влез во Грција.