Да го ставиш ГДОМЕЦОТ Тони Науновски во комисија против дискриминација е како да ставиш некој од ИСИЛ во комисија за унапредување на женските права

0
1731

Тони Науновски е членот кој е предложен од страна на власта како член на комисијата против дискриминацијата во собрание , иако Науновски има заеднички јавни настапи со паразитите на Грујо од ГДОМ кој шпартаа заедно рамо до рамо со Мирка, Миленко, Михајловски, Пандов, проф.Ачковска, актерот Петар Темелковски како и гомцето Божидар Димитров кое Грујо го награди со место со директорска фотеља во театарот за деца и млади.

Имено треба да се напомене дека Тони Науновски во своите јавни настапи шири говор на омраза а во своите колумни покрај говорот на омраза шири и невидена албанофобија.

Ете тоа се тоа тие Грујови борци против дискриминации на човекови права и борци за човекови слободи.

12509014_1678466442371560_8049282325712335603_n