Груевски плаќа по 54 илјади долари месечно за текстови што ќе го фалат него и ВМРО-ДПМНЕ во справувањето со бегалците

0
907

ВМРО-ДПМНЕ ја ангажирале пи-ар агенцијата  New Partners Consulting за услуги за претставување во американските медиуми, пишува Пи-ар вик.

Агeнцијата, која работела со кленти како National Football League и Obama for America, во договорот со ВМРО-ДПМНЕ има за цел да ја популаризира партијата , а особено улогата на  премиерот Никола Груевски како„епицентар“во разрешувањто на бегалската криза, пишува порталот.

Според  договорот на кој се повикува авторката, соработк