Говор на тело : ,,БЕЛ ЦРВ ВО ЛАЈНО”

0
931

 

stevco munja grujo limuzina

(ова беше инстинктивната реакција на Стевчо Јакимовски на прашањето на новинарот на 24 вести за лимузината на Грујо од 650 000 евра, значи пред да почне да одговара ја направи оваа гримаса и овој потег со рацете, значи ги врати назад и ги истегна и се насмеа како да му кажале виц, изгледа потсвесно се насмеа сам на себе кога се замисли каква будала ќе мора да прави од себе кога ќе мора да го брани Грујо во нешто што не може да се брани):