(Видео) Стевче Јакимовски порано и сега

0
651

Стевче Јакимовски – плукање по владата на Никола Груевски во 2013 година говор во неговиот роден град Крива Паланка vs Стевче Јакимовски во одбрана на Никола Груевски  на тв Сител 2015 година- погледнете