(Видео) Запознајте го роботот кој набрзо ќе го замени класичниот ‘Room Service’

0
333

Во моментот во светот се случува роботска револуција. Малку од нас на дневна основа комуницираат со роботи, но според проценките на научниците, тоа набрзо ќе се промени. Веќе многу хотели се заинтересирани за воведување на роботи кои ќе ги опслужуваат гостите.