(Видео) Благој Бочварски во “Што мисли народот” на ТВ Стар

0
1253

Гостување на членот на Извршниот Одбор и претседател на комисијата за транспорт и врски на СДСМ, Благој Бочварски во “Што мисли народот” на ТВ Стар, 05.02.2016г

https://www.youtube.com/watch?v=ClMkr9EG5FA