(Видео)Петар Гошев повторно РАСПУКА по хомо економикусот Грујо и неговата прилепска економија: Државата е на работ од провалија!

0
747

gosev top

Државната каса е бунар без дно. За две години, долгот кон странство е диплиран. Кој и како ќе одговара за евентуален банкрот на државата. На оваа тема разговараа поранешниот гувернер Петар Гошев и професорот Владимир Филиповски.