Вечерва во Политико во 20 часот гости се Никола Гелевски и Ѓунер Исмаил, тема комичното интервју на Грујо за Пресс 24 и бежанијата на талибанците од анкетна комисија а за прв пат ќе го анализираме и дневникот на Сител од 19 часот!

0
803

Вечерва во емисијата Политико во живо во 20 часот на порталите Либертас, Бриф, Мактел, Центарњуз, Охридскај, Народен Глас, Доказ, Инфо Мак Њуз и останатите, гости се Никола Гелевски, писател и уредник на порталот Окно и Ѓунер Исмаил, политички аналитичар.

Теми меѓу другото ќе бидат комичното интервју на Грујо за Пресс 24, тоталната бежанија на талибанците од анкетна комисија и за прв пат ќе го анализираме и дневникот на Сител од 19 часот.

Конечно ќе ја презентираме и топ листата најголема новинарско-бизнис-политичка курва.

Гледајте не!