Ванхауте за средбата со Владимир Милчин: И јас имам право на приватни средби

0
577

Не можам да дадам никаков коментар околу тоа. Тоа беше приватна средба, јас како граѓанин имам право на приватни средби, рекол за „Република“ белгискиот олеснувач Питер Ванхауте, по денешната средба што ја имал со Владимир Милчин.

Порталот истакнува дека Ванхауте не сакал да ја коментира содржината од средбата.