(ВИДЕО) Шилегов со тежок „артилериски“ напад на Груевски: Вашиот најголем противник нема да биде СДСМ, ќе бидат вашите најблиски соработници од ВМРО ДПМНЕ!

0
812

Го заработивте второто и третото место за најкорумпиран политичар во светот. Џабе е човек да ве прашува било што кога немате доблест да им одговорите на граѓаните ниту за парцелите на Водно, ниту за мерцедесот од 600 000 евра којшто го купивте за сопствени потреби,ниту за Космос, ниту за состојбите во судството, ниту за партизираните државни институции, ниту за состојбите во руинираното здравство. Вашиот најголем противник нема да биде СДСМ, ќе бидат вашите најблиски соработници од ВМРО ДПМНЕ, рече пратеникот Петре Шилегов од СДСМ: