(ВИДЕО) Шилегов: Груевски пред Комисијата не кажа дека снимките се монтирани

0
379

Претседателот на Анкетната комисија за скандалот за прислушувањето, Петре Шилегов, во интервју за НОВА вели дека Комисијата нема да сослушува други сведоци доколку Груевски не сведочи јавно, како и Ставрески и останатите повикани сведоци; тој говори и за прекршувањата на Договорот од Пржино и вели дека дали ќе се одржат изборите или не, зависи пред се од волјата на Груевски да се придржува до договореното.

Интервјуто ОВДЕ