(ВИДЕО) ШОУ на Софија Куновска: Изборот на Науновски и Даштевски е како Вељановски да го предложиме за Мис на Македонија

0
1023

Комисија за борба против дискриминација не може да членуваат луѓе кои покажале во низа свои настапи дека немаат блага претстава што е борба против дискриминацијата. Овие кандидати можат да членуваат само во Комисија за дискриминација, рече пратеничката Софија Куновска во однос на предлогот на одлука за именување на членови на Комисијата за заштита од дискриминација, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија