(ВИДЕО) ШОКАНТНИ бројки за долгот откри Кире Наумов: Само во декември државата ќе треба да исплати речиси 90 милиони евра, а Кум Ставре планира во вторник дополнително да не задолжи!

0
533

Погледнете го вчерашното издание на Вин Вин со Кире Наумов – дополнителен заменик министер за финансии: