(ВИДЕО) Фрчко БРИЛИЈАНТЕН во 24 Анализа: ДПМНЕ нема да може да ги заштити сите луѓе кои ги „гори“ во нападот врз Јанева од контра-обвинувањата за лажно пријавување

0
1293

Во вчерашното издание на „24Анализа“ на „24Вести“ гостуваше професорот Љубомир Фрчкоски.