(ВИДЕО) Фрчкоски на 24 Вести: Американците го примија Милошевиќ во Дејтон па потоа го стрпаа во Хаг каде и умре, они имаат искуство со ситни провинциски балкански бараби, криминалци и диктатори како што е Грујо и они бидејќи не му веруваат затоа што знаат каков измамник е, мора лично да се осигураат и да го потсетат дека тој треба си оди!

0
1272