(ВИДЕО) Трета епизода на Контравести: Најдобри досега!

0
1168

Во ова издание на Контравести ќе зборуваме за бесплатните автобуси, Aнкетната комисија, третите деца, а гостин во вестите е неповторливата, железната Венера Гордана Јанкуловска, велат од тимот на Контрашите задолжени за сценариото на оваа ТВ сатирично шоу во продукција на НОВА.

Режијата на Контравести е на Васил Христов а во улогата на шминкерот кој ги познава сите светски заговoри се појавува Јовица Михајловски. Во Контравести улогата на Екпертот за се, ја толкува Дритеро Аме.

Линк до емисијата ОВДЕ.