(ВИДЕО) Студентите го блокираа Ректоратот, ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ!

0
246

ук

Студентски пленум во знак на револт од нарушувањето на автономијата на Универзитетот и агресивниот план за изградба на два објекта во барок стил, утрово го блокираа Ректоратот на УКИМ.

– Во знак на револт студентите објавуваат прекинување на работата на Ректотратот – рекоа студентите.

„Почетокот на блокадата. Д