(ВИДЕО) Странски служби: КУРТОН ДВОЈКАТА Латас и Љупчо Златев го лапнаа „кромидот“

0
1264

laki

Погледнете како го изедоа „кромидот“ најпознатите „куртонски“ новинари Драган Павловиќ – Латас и Љупчо Златев.

Објавија шокантна вест дека Кјубрик во претсмртно интервју се „исповедал“ дека самиот го режирал слетувањето на месечината во 1969.

Наводното „интервју со Кјубрик“ било снимено 4 дена пред неговата смрт (во мај 1999), а Кјубрик починал на 7 март 1999! – напишаа „Странски служби“ на својот фејсбук профил.

 

Латас и Љупчо Златев го изедоа „кромидот“Погледнете како го изедоа „кромидот“ најпознатите „куртонски“ новинари Драган Павлович – Латас и Љупчо Златев. Објавија шокантна вест дека Кјубрик во претсмртно интервју се „исповедал“ дека самиот го режирал слетувањето на месечината во 1969. Наводното „интервју со Кјубрик“ било снимено 4 дена пред неговата смрт (во мај 1999), а Кјубрик починал на 7 март 1999!Како е тоа можно, прашајте ги Латас и Љупчо Златев, а можда и Миленко ќе ви објасни 🙂

Posted by Странски Служби on Tuesday, December 15, 2015