(ВИДЕО) Стевчо Муња сакајќи да го одбрани што повеќе за да му се додвори, го закопа пастирот: Мерцедесот од 650 000 евра е за премиерот а не за странци!

0
645

Еве зошто старите викаат, не трчај како прле пред магаре! Стевче од Подржи Коњ сакајќи што повеќе да седне во скутот на Грујо направи поголема беља и пакост и призна она што Грујо на снимките од бомбите го призна, Стевче призна дека Грујо спичкал 650.000 евриња пари на граѓаните за да може пастирот да го поти газот во еден од најскапите Мерцедеси!

Грујо лаже суши во интервјуто за Прес 24 од пред еден месец и тврдеше дека луксузниот Мерцедес е само за странци а он се вози строго во стариот и засега немало да купуваат Мерцедес и за него, ама Стевчо се истрча и во интервјуто за телевизија 24 Вести кажа дека Грујо го купил Мерцедесот затоа што се плашел некој да не го убие како што тоа за малку ќе му се случеше на Киро Глигоров. Еве го видеото: