(ВИДЕО) Спасовски го акна меѓу рогови Илија Димовски: Во Ресен и Кичево, жители од Пустец пријавувани на адреси на функционери од ВМРО-ДПМНЕ

0
1237

Одговор на министерот за Внатрешни работи, Оливер Спасовски на пратеничко прашање од пратеникот Илија Димовски во врска со фалсификуваните лични карти.