(ВИДЕО) Снежна Саботажа посветена на лавината од куртонски манипулации

0
400

Погледнете ја Снежна Саботажа (бр. 175 од понеделник, 1 февруари 2016 година) на Среќко Поповски, дел од емисијата 360 степени на Алсат-М телевизија.