ВИДЕО: Сестра од Клинички раскажува за пукотниците – „мајка ни почина, сите ќе ве убиеме!“

0
685

Мајка ми почина и за тоа ќе ве убијам сите. Ова биле зборовите со кои напаѓачите од дигестивна се заканувале по болничките годници.

Се започнало после утринската визита на доктор Огненовиќ. Заминал во канцеларијата на неговиот колега и не ни претпоставувал што се случува во болничкиот ходник.

Тројцата напаѓачи со пиштол во рака панично го барале за да стрелаат, раскажува сестрата во дигестивна која е и единствената која успеала да разговара со нив, пренесува Телма.

Прекорувањата не ги премислиле. Моментот кога докторот излегувал од канцеларијата бил пресуден. Се слушнале три истрели.

На врата ја пречекале напаѓачите. Тие ја спровеле до повредениот доктор.

После ова интервенира обезбедувањето, а тројцата напаѓачи се фатени. Судот веќе поведе постапка против нив, а реконструкцијата на пукотниците од дигестивна најверојатно ќе биде еден од доказите.

Видеото ОВДЕ