(ВИДЕО) СДСМ пушти уште една РЕКЛАМНА НУКЛЕАРНА БОМБА: Он, жена му, децата, во ендек ќе ги најдат!

0
1467

ДЕЛ 2: Насилниците во затвор!ДЕЛ 2: Насилниците во затвор!(За целосно искуство користете слушалки)

Posted by СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија on Thursday, December 17, 2015