(ВИДЕО) Режимската САПУНИЦА на тапет во најновата „Карневалска“ Саботажа

0
513

Screenshot_116-752x429

Погледнете ја најновата „Карневалска“ Саботажа бр. 148 на новинарот Среќко Поповски, емитувана во петок, 20 ноември 2015 година, во рамки на емисијата „360 степени“ на Алсат-М Телевизија.