ВИДЕО: РЕЖИМСКИТЕ пушинели од Судот ја казнија сопругата на генерал Стојанче Ангелов со 600 евра за статус на Фејсбук

0
641

Со 600 евра за напишан статус на Фејсбук Судот ја казни сопругата на Стојанче Ангелов, јави 24 Вести.

– Наместо да го казни полицаецот што кукавички ја удри, судот и изрече казна од 600 евра на мојата сопруга за напишан фејсбук статус – вели лидерот на Достоинство, Стојанче Ангелов.

Фејсбук статусот бил пренесен од интернет портал, по што судијата Драган Николовски ја казнил Ангелова со образложение дека таа во колумна објавена на порталот го навредува судот со тврдењето дека се ставил на страна на обвинетиот, а го навредувала и полицаецот со тоа што го нарекла кукавица. Но, Ангелова тврди дека воопшто не напишала колумна туку само бил пренесен статус од нејзин приватен фејсбук профил и тоа без нејзино знаење.

Целата приказна е ОВДЕ.