(ВИДЕО) Пауновски: Граѓаните сакаат подобар животен стандард, а не селективно понижување

0
321

stojko_paunovski

Владата направи она што значи долг да биде прикажан кај јавните претпријатија. Се она што го правите не е реално, туку е на грбот на граѓаните, рече пратеникот Стојко Пауновски, во однос на дополнетиот предлог на Буџет на Р.Македонија за 2016 година, на 73-тата седница на Собранието на Република Македонија