(ВИДЕО) Од недела на „Телма“ стартуваат „Контравести“ – ново сатирично тв шоу

0
984

kontravesti-670x377

Од недела (29 ноември) во 21:40 на програмата на Телма телевизија започнува ново сатирично телевизиско шоу – „Контравести“.

Шоуто е во ко-продукција на НОВА ТВ и Телма телевизија, а за сценариото, односно содржината на шоуто е задолжен брендот во сатирата – Коза ностра.

 

Водител е Ирена Ристиќ, а во шоуто во различни улоги ќе се појавуваат и Јовица Михајловски, Јован Постолоски – Јофе и Дритеро Аме.

 

Подготвени? 🙂

Posted by Контравести on Friday, November 27, 2015