(ВИДЕО) Одлична „надувана“ Саботажа, Грујо повторно разрбетен

0
1426

Ви ја пренесуваме Саботажа бр. 160, од 18.12.2015, дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М телевизија, на новинарот Среќко Поповски