(ВИДЕО) Ново ЛУДО видео со Груевски на социјалните мрежи!

0
668

Real ВМРО (прва диверзија на Странски служби)Странски служби директно од Идризово: “Real Grujo Shady”. Холограмскиот пренос го обезбеди ТВ (Не сум со) Сите.

Posted by Странски Служби on Wednesday, January 27, 2016