(ВИДЕО) Новинарски поглед врз 2015 година

0
1361

Новинарите Владо Апостолов, Бранко Героски, Тамара Чаусидис и Ерол Ризаов за НОВА ги споделуваат нивните највпечатливите настани за 2015 година, која е личноста што ја одбележа годината, зошто политичките преговори запнаа во делот за медиумите и каква е нивната прогноза за победникот на изборите доколку тие се одржат во април.

Видеото ОВДЕ