(ВИДЕО) Николовски: Миленко Неделковски на земја од 25 фудбалски игралишта чува 130 кози и зема субвенции

0
1097

Пратеничката Пенова, сопругата на пратеникот Александар Спасеновски, која воедно е и шеф на кабинетот на претседателот на Собранието Трајко Вељаноски и водителот Миленко Неделковски се само дел од имињата блиски на власта кои добивале државно земјиште за користење и земјоделски субвенции, вели во интервју за Нова ТВ , заменикот министер за земјоделие Љупчо Николовски.

– Неделковски на површина од 25 фудбалски игралишта чува 130 кози – вели Николовски.

Интервјуто може да го погледнете ОВДЕ