(ВИДЕО) Началникот и неговиот куртон уредник во „ВМРО-вска работа“

0
766

Ново сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби: „ВМРО-вска работа“Во главни улоги: „Началникот“ и неговиот „куртон“ уредник. Споредна улога: „Ендекот“

Posted by Странски Служби on Tuesday, November 10, 2015