(ВИДЕО) НАРОДОТ СЕ БУДИ – Почнаа да му свиркаат на гомното диктаторско: Грујо исвиркан денеска во салата Борис Трајковски!

0
784

Турската заедница денес го одбележува  Денот на наставата на турски јазик. По тој повод  во Салата „Борис Трајковски“ се одржа свеченост на која присуствуваше и Премиерот Никола Груевски кој им се обрати на присутните. Но нашите Турци му пратија гласна порака што мислат за човекот кој ги одбројува своите последни денови во политиката: